Daten
 • Het antwoord is heel eenvoudig. Voor iedereen die op zoek is naar een serieuze relatie. Voor alle leeftijden (vanaf 18 jaar), opleidingsniveaus en geaardheden.

  Onze datingsite is voor alle leeftijden. De meeste leden zijn tussen circa 30 en 65 jaar oud. Maar we zien ook volop inschrijvingen van mensen die jonger of ouder zijn. Je kan in je zoekvoorkeuren zelf aangeven waar jij naar op zoek bent. Bij de zoekresultaten zie je dan vanzelfsprekend alleen mensen die aan jouw criteria voldoen. Als jij op zoek bent naar een vijftiger, dan geef je aan dat je iemand zoekt tussen 50 en 60 jaar.

  Onze datingsite is er voor alle opleidingsniveaus. Zo zijn er ruim voldoende HBO'ers en WO'ers op onze datingsite te vinden. Maar wie wat minder lang in de schoolbanken heeft gezeten, kan ook prima bij ons terecht. Via onze zoekmogelijkheden kan je aangeven wat jij zoekt. Zo kun je bij opleidingsniveau in je zoekopdracht bijvoorbeeld aangeven dat je iemand met een HBO- of WO-opleiding zoekt.

  4Match wil de ontmoetingsplaats zijn voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. We begrijpen daarbij goed dat je bij het eerste contact puur de nadruk moet leggen op kennismaking. Stuur wat berichten naar elkaar en ga eens op een date als er een klik lijkt te zijn. Doe dit dan zo ontspannen mogelijk. Leer elkaar zo geleidelijk steeds beter kennen en leg niet direct te veel druk op een eventuele relatie.

  Bij 4Match kan je bij inschrijving aangeven of je man of vrouw bent en naar welke sekse jij op zoek bent.

  Investeren in echte liefde doe je bij 4Match

  Nu gratis inschrijven!