Hoe werkt 4Match?

1.Hoe ontmoet je singles op onze datingsite?

Maak gratis een profiel aan en zoek op basis van jouw unieke voorkeuren en ontdek de leukste singles.

2.Profielfoto

Upload een goede profielfoto waarbij je gezicht goed te zien is. Een foto van 800px bij 600px geeft het beste resultaat.

3. Vertel wie je bent!

Het geheim? Laat de kleine dingen zien die jou hebben gemaakt tot wie je nu bent. Een beetje humor kan ook wonderen doen. Wees natuurlijk, oprecht en spontaan. Een paar regels zijn genoeg om indruk te maken. Wees precies: hoe meer zoekcriteria je invult, hoe groter de kans dat je wordt benaderd door singles die jouw interesses en kijk op het leven delen. Deel foto’s van jezelf waarop jouw persoonlijkheid duidelijk naar voren komt.

4. Vind de juiste persoon

Ontmoet singles die echt bij je passen dankzij de gedetailleerde profielen op basis van jouw voorkeuren.

5. Begin een leuk gesprek

Het is soms lastig om een gesprek te beginnen met iemand die je nog niet kent. Om het ijs te breken, kun je bijvoorbeeld praten over een detail dat je aansprak in zijn of haar profiel of profielfoto. Ook kun je de de dingen die je met elkaar gemeen hebt benoemen en daarover vragen stellen. Een goed gesprek komt dan vaak al gauw op gang!

6. De geschikte match

Om een ander te laten weten dat je hem of haar leuk vindt, kun je een like geven of een chat beginnen. Vroeger of later rolt er een geschikte match uit want 4Match datingsite verwelkomt dagelijks nieuwe members, die net als jij, op zoek zijn naar die ene leuke single

Gratis uitproberen!