Vriendschap

Vriendschap, 4Match is meer dan alleen een datingsite!

Vriendschap

4Match is meer dan alleen een datingsite!

4Match Datingsite

Bij ons kun je je namelijk ook inschrijven als je op zoek bent naar een buddy of vriendschap. Hetzelfde geldt voor het delen van kennis en ervaring.

In onze maatschappij vergeten we wel eens hoe belangrijk menselijk contact is. Daarom is het belangrijk om een goede vriend of vriendin te hebben met wie je leuke dingen kunt doen.

Lijkt het je leuk om bevriend te raken met iemand van jouw leeftijd en samen dingen te ondernemen, zoals: naar de bioscoop gaan, samen eten, sporten of winkelen?

Een echte vriend(in) geeft je energie

Je trekt zijn deur achter je dicht en voelt dat je er weer even tegenaan kunt. Omdat je gelachen hebt, een wezenlijk gesprek gevoerd hebt, of gewoon omdat je een paar uur in het gezelschap hebt verkeerd van iemand die je door en door kent. Dat gevoel geven de beste vrienden je. Maakt niet uit of je ze elke week ziet of eens in de paar maanden. (Al komt het natuurlijk ook wel eens voor dat een van jullie tweeën chagrijnig is of moe, of dat je elkaar even niets te melden hebt. Ook echte vrienden zijn geen supermensen.)

Een echte vriend(in) is eerlijk – en wil dat jij dat ook bent

Soms krijg je een blik van hem waarvan je precies weet wat die betekent. Dat je iets zegt waarvan je wel weet dat het niet waar is, bijvoorbeeld, of dat je iets aan het doen bent waar je later spijt van krijgt. En soms zègt hij het ook, al heeft hij er waarschijnlijk niet veel woorden voor nodig. Gewoon omdat hij het beste met je voorheeft. Een echte vriend laat je je eigen fouten maken, maar is eerlijk op momenten dat het er toe doet. En dat verwacht hij ook van jou.

Een echte vriend(in) kent ook je lelijke kanten

Hij kent je make-uploze ochtendlook met ontploft haar, weet dat je chagrijnig wordt als je pas laat in de avond kunt eten en hoe je baalt als je geen gelijk krijgt in een discussie. Die dingen vindt-ie af en toe best irritant, maar hij probeert je niet te veranderen. Wel helpt hij je vooruit, door je aan het denken te zetten over hoe het ook kan en je te stimuleren in de dingen die belangrijk voor je zijn.

Met een echte vriend(in) kun je samen zwijgen

Vrienden heb je in alle soorten en maten. Met de een kun je fantastisch stappen, met de ander hang je juist graag onderuitgezakt op de bank. Maar als er een ding is wat de beste vriendschappen –vriendschappen waarin je voelt dat je volledig jezelf kunt zijn – gemeen hebben, dan is het dat je samen kunt zwijgen. Niets zo fijn als een vriend bij wie je stil kunt zijn, omdat je elkaar niet hoeft te vermaken en niets te bewijzen hebt.

Met een echte vriend(in) deel je oneindig veel

Hoe langer (en beter) je elkaar kent, hoe meer je met elkaar deelt. Je hebt niet alleen grote, levensveranderende dingen met elkaar meegemaakt, je hebt ook een reusachtig gezamenlijk archief vol kleine grapjes en anekdotes die je met niemand anders deelt. Die rare opmerking die een buurvrouw ooit tegen jullie maakte, de gekke gewoonten van je ouders, dat moment dat je met een dramatisch bedoelde geste de deur achter je dichtsloeg en de ruzie eindigde in een lachbui. Ralph Waldo Emerson zei het al: ‘It is one of the blessings of old friends that you can afford to be stupid with them.’

Ben je goed genoeg geïnformeerd over de datingsite voor echte vriendschappen?

Wellicht wilt u meer informatie over hoe wij werken, klik hiervoor op een van de onderstaande links:
 

 

Nu aanmelden en gratis uitproberen