Singles bij jouw in de buurt

Singles bij jouw in de buurt, het maakt niet uit waar je zit, wij zitten overal

Bij online daten via 4match is het leuk en vooral gezellig daten.

Bij online daten via 4Match is het leuk en vooral gezellig daten. Wij hebben voor jou alle provincies op een rij gezet waar jij samen met je date kunt gaan genieten van de leukste hotspots.

Daten in Groningen

Daten in Groningen

Je bent op zoek naar een date in Groningen! Maar wat is daar allemaal te doen? 4Match zocht het voor je uit: de architectuur, de Martinitoren, Lauwersmeer, Groningen is een muziekstad, in verschillende cafés is regelmatig livemuziek te horen, misschien heeft jouw date wel een verborgen zangtalent! Kortom er is genoeg te doen voor een geslaagde date.

Daten in Friesland

Daten in Friesland

Wat is er te doen in Friesland op gebied van dating? 4Match ontdekte dit: ga een dagje met jouw date naar Sneek. Gelegen aan het Sneekermeer is het stadje namelijk the place to be voor watersporters! Ook Leeuwarden staat bol van de gezelligheid. Er zijn een heleboel leuke eetcafés en restaurants in de historische binnenstad waar jij jouw date van de datingsite beter kan leren kennen. Of ga je liever met je date een frisse neus halen? Bezoek dan eens de Waddeneilanden.

Daten in Drenthe

Daten in Drenthe

Wanneer je aan Drenthe denkt, dan denk je al snel aan Hunebedden. Een bezoek met een goed gevulde picknickmand aan het Nationaal Park Dwinelerveld mag niet ontbreken. Dat is natuurlijk een leuk uitstapje voor jou en je date, maar er is nog veel meer te doen. Laat je date eens verassen en ga naar het Outdoor Grolloo Klimpark. Of houden jouw date en jij meer van snelheid? Dan is het circuit van Assen een aanrader.

Daten in Overijssel

Daten in Overijssel

Mooie omgeving dat heeft Overijssel zeker. Ook zeer leuk voor alleenstaande ouders. De uitblinkers van deze provincie zijn wel de pretparken Slagharen en Hellendoorn. Terwijl de kinderen door het park rondrazen, loopt er wellicht een nieuwe date voor je rond op één van de parken. Mocht je iets compleet anders willen ga dan met je date varen door de grachtjes van Giethoorn. Dit wordt ook wel het Venetië van Nederland genoemd. Heel romantisch!

Daten in Flevoland

Daten in Flevoland

Een dagje winkelen met een date? Breng dan een bezoek aan Bataviastad. Batavia Stad Fashion Outlet is een unieke beleving met meer dan 150 prachtige winkels. Of breng een bezoek aan de Aviodrome. Dat vertelt het boeiende verhaal van de Nederlandse luchtvaart en laat deze veranderen in unieke avonturen. Creëer samen met je date alvast jullie vakantiekriebels als jullie samen in de Boeing 747 Jumbo Jet zitten.

Daten in Gelderland

Daten in Gelderland

Ontdek samen met je date Gelderland en kom genieten van prachtige routes, overweldigende natuur, imposante kastelen, statige landhuizen, authentieke schaapskooien en fruitbomen vol mooie bloesem. Ook in de winter zijn de Gelderse streken zeker de moeite waard om te bezoeken. Aangezien er zoveel te beleven is, raden we je aan om lekker samen met je date te blijven overnachten!

Daten in Noord-Brabant

Daten in Noord-Brabant

Wat is er te doen in Noord-Brabant? Deze provincie barst van de leuke parken voor een dagje uit met je date. Met stip op één: De Efteling. Ook Safaripark Beekse Bergen is een populair uitje. Voor schitterende natuur ga je naar de Biesbosch en voor een dagje shoppen naar Breda of Eindhoven? Bekijk ook alle musea in Noord-Brabant en de vele gezellige evenementen.

Daten in Limburg

Daten in Limburg

Voor een geslaagde date kun je onder anderen een van de leuke kastelen bezoeken. Bijna on-Nederlands! Glooiende heuvels met weilanden en boomgaarden, pittoreske dorpjes met traditionele witte vakwerkhuizen en de holle landweggetjes met wegkruisen en kapelletjes. Perfect om te wandelen en te fietsen en ook bezienswaardigheden zijn er voldoende.

Daten in Noord-Holland

Daten in Noord-Holand

In Noord-Holland is er genoeg te doen op datinggebied! Bezoek samen met je date het strand, het Vondelpark, dagje Volendam, ontdek Westfriesland. Maak bijvoorbeeld een reis door de tijd en ontdek alle ins en outs van de historische driehoek die Hoorn, Medemblik en Enkhuizen samen vormen. Allemaal fantastische uitstapjes om je date te beter leren kennen!

Daten in Zuid-Holland

Daten in Zuid-Holland

Hou jij en je date van lekker eten ga dan naar de markthallen van Rotterdam met vele restaurants en marktkramen onder het mooiste plafond van de stad. Of breng een bezoekje aan Noordwijk, de Walk of Space.

Daten in Utrecht

Daten in Utrecht

De grachten zijn niet zo beroemd als die van Amsterdam, maar je kan samen met je date een heerlijk terrasje pakken aan de historische Oudegracht. Of verras je date met een bezoek aan het moderne muziekpaleis TivoliVredenburg..

Daten in Zeeland

Daten in Zeeland

Ook in de minst bekendste provincie heeft datingsite 4Match een aantal tips gevonden: zeehonden spotten op de Westerschelde, het Schelpenmuseum in Zaamslag en niet te vergeten de Deltawerken, wat al een wonder op zich is.

Nu aanmelden en gratis uitproberen