Spirituele dating

4Match de spirituele datingsite voor gelijkgestemde mensen.

Spirituele dating

Spirituele datingsite voor gelijkgestemde mensen, zowel voor een serieuze relatie als voor leuke vriendschappen.

Spirituele dating

Maak gratis een profiel aan

 

Daten met meer betekenis en diepgaande gesprekken vind je niet snel op de dating apps maar wel ergens anders: op 4Match een datingsite met een spirituele achtergrond.

Spiritueel daten

Wat is spiritueel daten? Is dat zweverig?

Want ik zou kunnen begrijpen dat je dan afhaakt. Nee natuurlijk is het niet zweverig, verre van dat. Spiritueel een date hebben is dat je op zoek bent naar verbinding. Niet oppervlakkig, maar het voelt.

Ze noemen het wel eens een zielen verbinding. Alsof je iemand al jaren kent! Dat je jouzelf herkent in die ander. En ook dezelfde gedachtegang erop na houdt. Waarbij spiritualiteit niet het onderwerp van het gesprek is, toch er beide voor openstaat als erover gesproken word.

Gelukkig is het ook meer bespreekbaar, alleen denken we vaak, dat het over wat rare types zou kunnen gaan. Maar vind je mediteren, yoga, waarbij mind body en soul de onderwerpen zijn, niet van deze aarde zijn?

Mediteren

Mediteren gaat om je ademhaling, je gedachten je gedachten laten, en maak je ruimte voor rust in jezelf.

Waardoor je meer ontspant, en je je beter in je vel en of lichaam voelt. Yoga, daar ben je bezig met je ademhaling, lichaam en gedachten. Totaal niet gek, en je voelt je er een gezonder mens van worden. Als je je kan invoelen in andermans situatie, heet dat empathie, maar daar is een relatie ook grotendeels op gebaseerd.

En ook empathie kunnen we onder de noemer spiritueel zetten. Dus is spiritueel daten voor zweverige types? Nee! Stel je ervoor open en laat de labels, zweverig, spiritueel, weg. Geniet van elkaars gezelschap en maak er een spirituele reis van.

Waardoor je je meer gezien, en gehoord voelt. Want willen we allemaal niet echt gezien en gehoord worden? Tenslotte geniet!

Ben je goed genoeg geïnformeerd over Spirituele datingsite?

Wellicht wilt u meer informatie over hoe wij werken, klik hiervoor op een van de onderstaande links: