Over ons

Wie zijn wij?

4Match is opgericht door Danny Wilmans en Ilse Velle en op 1Maart 2019 online gegaan.

Schrijf online dating 4Match niet bij voorbaat af

Hoewel het waar kan zijn dat veel populaire websites en datingapps zich richten op de jongere generatie, betekent dit niet dat je moet stoppen met het vinden van de juiste soort hulp. Kies voor een datingwebsite zoals 4Match en focus op jouw regio en leeftijdscategorie.

Je kunt gratis een profiel aanmaken op 4Match. Als onze datingsite je aanspreekt, kun je besluiten om een abonnement te nemen. Schijf je nu in, 4Match biedt na inschrijving een gratis proefperiode aan van 60 dagen als Gold Member.

Nu gratis uitproberen

Ilse Velle

Ilse Velle

Ilse heeft als expert op het gebied van het mediumschap ruime ervaring in: 

Al deze zaken gebeuren op een realistische en liefdevolle manier en zijn dan ook totaal niet
‘zweverig’. Door haar jarenlange opgedane (werk)ervaring kan Ilse met aura’s of behoeften -waarmee deze techniek een voorsprong heeft- de juiste match vinden.

Danny Wilmans

Danny Wilmans

Ook Danny heeft een prominente rol. Achter elke zakelijke partner staat een rots in de branding, waarmee het geheel in balans is. Danny beschikt over brede ervaring op uiteenlopende vlakken. Hij is een creatief, gefocust en geïnspireerd persoon. Hij is dus een man met veel verschillende kanten en niet in de laatste plaats met een hoop power!

Bij 4Match ben ik betrokken voor de financiële en zakelijke kant.

Ilse en Danny staan beiden voor 4Match!

Dus voor jullie!