Live consult met onze medium

Bij 4Match kun je bij Ilse Velle terecht voor een (korte) privéconsult via Skype of Zoom.

Deze manier van communiceren kan heerlijk vanuit huis of waar je ook bent! Je kunt dus, als je dat wilt, een privéconsult boeken en live een antwoord op je vragen krijgen door middel van een reading.

De reading duurt 30 minuten. Daarin wordt gekeken naar jouw persoonlijke situatie. Er wordt antwoord gegeven op vragen als: waar loop je tegenaan? Waar heb je een bevestiging of inzicht nodig?

In principe hoef je geen vraag te stellen, omdat onze coach voelt welke informatie voor jou nodig is om verder te komen. Zo kom je dichter bij de kern en kun je makkelijker formuleren waarnaar je op zoek bent.

Hoe werkt het?

Wil je een afspraak inplannen bij medium/spiritueel coach lse Velle? Dat kan! Voor deze reading is geen abonnement nodig. Met andere woorden: er worden nooit automatisch kosten in rekening gebracht.

Wij gebruiken hiervoor jouw profielgegevens, dus zorg dat je een geldig e-mailadres gebruikt. Hiervoor moet je eenmalig een account aanmaken. Dit is heel eenvoudig als je de aangegeven stappen volgt.

Je koopt een ticket via de onderstaande button. Wij nemen contact met je op om een afspraak te maken voor een Skype of Zoom reading.

Koop hier je ticket