Liefdesverhaal van Remco en Paula

Liefdesverhaal van Remco en Paula op 4match datingsite

30-11-2019

Nadat ik kennis had genomen van een compleet nieuwe datingsite in Nederland, dacht ik “let’s give it a try”. Zo gezegd, zo gedaan.

Liefdesverhaal van Remco en Paula
Besloten om mijzelf in te schrijven bij 4Match.nl.

Van het registeren tot het aanmelden ging echt perfect. Ook de zoekfunctie is ideaal, makkelijk en grondig zoeken.

Maar goed, ik vol goede moed op zoek naar misschien wel de perfecte match. Gaan zoeken binnen mijn regio, bepaalde leeftijdscategorie en met bepaalde interesses. Al snel kwam hier een ruime selectie aan vrouwen naar boven die voldeed aan mijn zoekprofiel. Het grote voordeel van deze datingsite is dat iedereen een profielfoto heeft. Een van de vrouwen die uit mijn zoekopdracht naar voren kwam was Paula. Na haar profiel bekeken te hebben, dacht ik: laat ik proberen contact te zoeken met Paula. Ik heb haar een “like” gestuurd en omdat ik dat niet genoeg vond, meteen een (privé) berichtje erachteraan.

Paula antwoordde snel en besloten werd om te gaan “chatten” via de site. Dit werkt echt ideaal. Na verloop van tijd hebben wij telefoonnummers uitgewisseld en zijn wij gaan daten.

Inmiddels zijn wij nu bijna 6 maanden samen en erg gelukkig. Paula heeft een kleine van 4 jaar uit een eerdere relatie en ook dat kan ons niet breken. Wij zijn al een aantal keren nachtjes weggeweest, op vakantie geweest met de kleine man en het lijkt wel alsof niets ons kan breken.

Het gaat zelfs zo goed dat wij al samenwonen met de kleine man erbij. Ik geloof er dan ook heilig in (met de tips die wij mee hebben gekregen van de mediator) dat wij nog lang samen zullen zijn. Garanties heb je niet, maar met gezond verstand kan je heel ver komen. Rekening houden met elkaar, elkaar vrijlaten, samen leuke dingen doen, communiceren; al deze dingen kunnen bijdragen aan een lang en gelukkig samen zijn.

Terug naar overzicht