Liefdesverhaal van Peter en Rosalie

Liefdesverhaal van Peter en Rosalie

09-04-2020 Totaal onverwachts

Op reis, in de bergen, ja ik was aan het backpacken, geen idee waar ik zou overnachten. Maar dat was eigenlijk ook de bedoeling. Ik wilde iets avontuurlijks, mijn hoofd leegmaken. De afgelopen twee jaar, waren pittig.

Gescheiden, nieuw bestaan opbouwen, iemand ontmoet, maar het voegde niet. Koppie resetten, daar ging ik voor, en uiteraard nieuwe herinneringen maken. Gewoon op avontuur! Geen verwachtingen, want inmiddels had ik geleerd om die beter ook niet te hebben. En ging ik op reis, mijn reis. Wat een prachtig land en de natuur, adembenemend. Ik zwijmelde erin weg.

Dag vier van mijn reis, ik had een tocht van best wat kilometers voor de boeg en de zon scheen bij het wakker worden. Vlug in het pension een ontbijtje gegeten en de lunch klaargemaakt voor de dag. Hup, heerlijk stoeien over takken en onverharde wegen. Het plaatje leek zo uit een boekje te komen. Na een uurtje of wat te hebben gewandeld moest ik een slaap verblijf regelen. Verderop was een klein hotelletje en was ook wel toe aan een frisse douche. Eerst maar zitten en een koud drankje doen en tja toen gebeurde het.

Geheel onverwachts een man die mij raakte als een blikseminslag. Boem! Ik was verliefd. Ik was niet van plan om verliefd te worden, kan dat überhaupt, bij het eerste keer zien van een persoon? Tjeetje deze gevoelens, alles ging vlug door mijn hoofd. Mijn hart bonsde en ppppfff hij keek naar mij. Nonchalant aan een biertje, zat hij (Peter) met zijn vrienden en een vriendelijke lach ook. Hij vroeg mij waar gaat jouw reis naartoe? Zonder het in de gaten te hebben ontmoeten ik de liefde, want zo voelde het, de liefde van mijn leven. We praatten uren, de tijd vloog voorbij en nu zijn we een setje. Ja dit was een reis om nooit te vergeten.

Dus totaal onverwachts liepen wij de liefde van ons leven tegen het lijf. Wij zijn nu een half jaar samen en delen lief en leed.