Daten in Zuid-Holland

Daten in Zuid-Holland, ja zeker, ook Zuid-Holland zit namelijk vol met vrijgezellen, die opzoek zijn naar een leuke date. Door onze datingsite 4Match wordt dit je veel makkelijker gemaakt. Doelgericht zoeken, een gesprek aangaan, en wanneer het klikt, kunnen jullie op date gaan.
4Match heeft de leukste dateplekjes in de provincie Zuid-Holland voor je op een rijtje gezet!

Nu gratis inschrijven!

Rotterdam

Heb jij iemand ontmoet op een datingsite, ga dan voor een eerste date in Rotterdam. één van de hipste steden van Europa. Met de Martkhal, Hotel New York en de Euromast is Rotterdam tegenwoordig een stad met internationale allure. De koopgoot met ruim 40 winkels bieden we midden in het centrum van Rotterdam een verrassend aanbod in fashion, lifestyle, kado’s en horeca mag zeker niet ontbreken.  Rotterdam is zeker een bezoekje waard!

Lisse

De Keukenhof in Lisse is de grootste bloementuin ter wereld met ruim zeven miljoen bloembollen die ieder seizoen weer worden geplant. Het is één van de mooiste attracties in Nederland, waar ook veel buitenlandse toeristen op af komen. Keukenhof is slechts 8 weken per jaar geopend en trekt in die korte tijd meer dan een miljoen bezoekers. Op de kleurrijke bloemenvelden rondom de lentetuin kun je prachtige bloeiende voorjaarsbloemen zien zoals krokussen, narcissen, tulpen en hyacinten.
Geniet van een leuke date met ruim 200ha aan mooie bloemen!

Scheveningen

De schitterende skyline bewonderen vanuit het grote reuzenrad op de zee is iets wat je gedaan moet hebben.

Over romantische overnachtingen gesproken. Wat dacht je van overnachten boven zee, met een adembenemend uitzicht, naast een gigantisch reuzenrad, in een luxe suite op De Pier met jacuzzi en sterrenhemel.

Den Haag

Doe een kroegentocht. Na een goede date-sessie moet je in Den Haag zeker een hoop gezellige kroegjes kunnen vinden. Bezoek bijvoorbeeld de Grote Markt of Het Plein​ voor de leukste clubs en cafétjes.

Leiden

Aan alles is af te lezen dat deze stad een rijke geschiedenis heeft. Een binnenstad vol met oude gebouwen, kerken en poorten. je kan er romantisch uit eten, samen een filmpje pakken… Daten is superleuk. Maar de allerbeste dates beleef je natuurlijk in Leiden.

Terug naar overzicht