Daten in Noord-Holland

Noord-Holland heeft voor jou weinig geheimen meer, maar op dating vlak kun je nog wel de nodige uitgaans tips gebruiken? Van Amsterdam tot Texel, er zijn genoeg singles op zoek naar hun liefde en er zijn meer dan genoeg mogelijkheden voor romantische of juist actieve dates. Waar kunnen jij en jou date samen goed vertoeven?

Nu gratis inschrijven!

Amsterdam

In Amsterdam zijn er voor elk type, budget en seizoen volop dingen te doen tijdens een date. Vind hier de Top 10 leukste dates in Amsterdam

Romantisch dagje in Scheveningen

Flaneren met jou liefde over de boulevard, een gokje wagen in het casino, romantisch dineren en lekker uitwaaien aan het strand. Het kan allemaal met jou date in het hart van de badplaats Scheveningen. Tip van de redactie Zanzibar beachclub

Een uniek stukje Hollandse geschiedenis aan de Zaan

De Zaanse Schans is een woon-werkgebied waarin de 18e en 19e eeuw herleven. Wandel langs het bakkerijmuseum en geniet van de geur van verse koeken, of kijk even binnen bij het pakhuis waar klompen gemaakt worden. De kaasmakerij, tinnegieterij en de diverse molens mag u ook zeker niet missen. De Zaanse Schans is een uniek stukje Nederland, vol houten huisjes, molens, schuren en werkplaatsen. Maak een fiets- of vaartocht, snuffel rond in de winkeltjes of kom smullen in het pannenkoekenrestaurant. Een dagje uit op de Zaanse Schans in Noord-Holland is leuk én leerzaam.

Samen reizen met de Museumstoomtram van Hoorn naar Medemblik

De Museumstoomtram raast door het eeuwenoude Noord-Hollandse landschap. Luister naar de cadans van de wielen en hoor de stoom sissen! Maar een reis door de tijd in je eentje is niet altijd gezellig. Beleef met jouw date een bijzonder dagje uit, tijdens de spannendste tijdreis met de Museumstoomtram Hoorn-Medemblik. Aansluitend vaart een historische veerboot over het IJsselmeer.
 

Rondvaart Hoorn met sloep!

Stap aan boord van deze mooie sloep! Met onze schipper aan het roer maakt u een mooie rondvaart Hoorn langs o.a. de historische haven, gevangeniseiland Oostereiland, de Halve Maen en vele andere bezienswaardigheden. Nadat iedereen aanwezig is neemt u plaats en gaan de trossen los. Geniet met jouw date van een ontspannen rondvaart met drankjes, prachtig uitzicht en de warme zon!

Terug naar overzicht