Daten in Noord-Brabant

Vind hier de meest romantische dingen om te doen in Noord-Brabant zodat je het perfecte uitje of date hebt. Van romantische restaurants, tot leuke hotels & ideeën voor een weekendje weg of de perfecte date.

Nu gratis inschrijven!

De Efteling

Sprookjes bestaan! Breng samen een bezoekje aan het mooiste pretpark van Noord-Brabant: de Efteling
Of je nu op zoek bent naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire parkshows. In de Efteling is voor iedereen wat te vinden. Ontdek Nederlands grootste attractiepark. Een uniek park, midden in de natuur.

Safaripark Beekse Bergen

Ontdek de prachtige natuur van Safaripark Beekse Bergen in Brabant. Samen er écht even tussenuit met je date. Ga op safari door de natuur en kom oog in oog te staan met wilde dieren. Een leerzame en unieke reis door de wereld van Beekse Bergen.

Ontdek de prachtige stad Breda

Bent u op zoek naar een gezellige locatie voor uw date in Breda? Parc is dé hotspot van Breda, zij zijn gevestigd midden op de Grote Markt. Met een A-locatie in de gezelligste binnenstad van Nederland en kwalitatief hoogstaande producten verzorgen zij naast een heerlijk 3-gangen menu ook een beleving.

Park Valkenberg

En nu het echte park van Breda. Mooie verlichting, romantische sfeer en ook een échte aanrader voor een date. Maar dan wel overdag.

Inspire Coffee Company

Get Inspired! Met uitzicht op de Grote Markt van Breda kun je genieten van de lekkerste koffie, verse thee en verse vruchtensappen. Wil je lekker onderuit hangen op de bank met jouw date? Het kan daar. Wil je in alle rust met elkaar in gesprek? Het kan daar ook! Onder het genot van de beste kwaliteit House Blend koffie.

Escaperoom voor de Liefde

Ben je op zoek naar een uniek en origineel romantisch uitje samen met je partner?  Kies dan samen voor een dagje uit naar de Escaperoom voor de Liefde. Hét leukste en meest romantische alternatief voor uit eten, bioscoop of theater. De Escaperoom voor de Liefde bevindt zich in het romantische middeleeuwse Altijd Blijven Spelen pandje in het vestingstadje Geertruidenberg in Brabant. Vanaf 14 april 2016 is dit nieuw romantisch uitje voor stelletjes mogelijk geworden.

Terug naar overzicht