Daten in Utrecht

Dating Utrecht , in Utrecht stikt het van de bezienswaardigheden. Van de Oudegracht met werven tot de Domtoren, en van rijksmonumenten tot werelderfgoed.

Dating Utrecht

In Utrecht stikt het van de bezienswaardigheden. Van de Oudegracht met werven tot de Domtoren, en van rijksmonumenten tot werelderfgoed.

4Match datingsite

Nu gratis inschrijven!

Dating Utrecht

Vechtsebanen

Voor een actief uitje kan je terecht bij de Vechtsebanen. Hier kan je super cliche hand-in-hand met elkaar schaatsen om daarna te genieten van een kop warme chocomel. Net als in de film.

Dating Utrecht en zijn bijzondere bezienswaardigheden

Beklim de Domtoren!

Zonder Domtoren is de skyline van Utrecht niet compleet. De oude Domtoren is de blikvanger van de stad. En met een hoogte van 112 meter en een leeftijd van meer dan zeshonderd jaar is het de hoogste middeleeuwse toren van Nederland. Beklim samen met een gids de 465 traptreden van de toren en geniet van het prachtige uitzicht op de top, vooral met een heldere dag.

Bezoek verschillende ruimtes in het indrukwekkende bouwwerk, terwijl de gids vertelt over de geschiedenis van de toren. Halverwege de klim is er de gelegenheid om de prachtige monumentale klokken te bekijken. Deze hebben een totaal gewicht van maar liefst 32.000 kilo! De klim is een flinke uitdaging voor de beenspieren, maar eenmaal boven is het genieten van een spectaculair uitzicht.

The VR Room

Beleef hoe het is om samen in een virtuele wereld te zijn. De romantische 'VR Room for Two' is ook een leuke als hij warm wordt van technologische snufjes en games.

Nog meer bezienswaardigheden van Dating Utrecht

Kruideniersmuseum Utrecht

Het Museum voor het Kruideniersbedrijf is gevestigd in het romantische kruidenierswinkeltje van Betje Boerhave. Het winkeltje stamt uit 1873 en zit verstopt tussen de Neude en het Janskerkhof, op een paar minuten van het Domplein. Duik terug in de tijd met de dagboekverhalen van Betje Boerhave en smul van lekker oud-Hollands snoepgoed uit de winkel!

Het museum bestaat sinds 1974 en wil de geschiedenis van de vroegere levensmiddelendistributie levend houden; dit doen ze door levensmiddelen van vroeger te laten zien én te verkopen. In het schattige winkeltje kun je van alles kopen: griesmeel, polkabrokken, (kerk)pepermuntjes; alles natuurlijk keurig afgewogen op een ouderwetse weegschaal.

Chocoladeparadijs ChiqueOLatte in Utrecht

Koffie, gebakjes, bonbons, chocoladerepen en een heus chocoladefontein. Allemaal lekkere dingen waar je een chocoholic voor wakker kunt maken. Chocoladecafé ChiqueOLatte combineert al dit lekkers. Kom lekker dippen! Het café heeft zes knusse huisjes waar je gezellig met je eigen gezelschap bij kunt kletsen.

Chocoladeparadijs ChiqueOLatte in Utrecht in Utrecht leent zich ook goed voor een date en high of afternoon tea. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.
Kortom genieten geblazen.

Ben je goed genoeg geïnformeerd over Daten in Utrecht ?

Wist u dat 4Match datingsite ook actief is in de volgende gemeente's, klik hiervoor op een van de onderstaande links:

Terug naar overzicht