Daten in Rotterdam

Rotterdam is een havenstad gelegen in het westen van Nederland, in de provincie Zuid-Holland. De stad is gelegen aan de Nieuwe Maas, een van de rivieren in de delta die gevormd wordt door de Rijn en de Maas. De haven van Rotterdam, lange tijd de grootste ter wereld, is de grootste en belangrijkste van Europa.

Nu gratis inschrijven!

Euromast Rotterdam

De Euromast is al 50 jaar een attractie van formaat. Eten en drinken, zaken en feesten, slapen en ontwaken, ontdekken en beleven. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat! Overzie heel Rotterdam in één oogopslag. Stijg van 0 tot 112 meter naar het Euroscoop Platform en geniet van het machtige uitzicht. In de sfeervolle en moderne brasserie staat een kopje koffie klaar. Of kies voor een uitgebreid diner in een adembenemend decor. Zelfs op zondagochtend verwelkomt de Euromast vroege gasten. Genietend van een heerlijk ontbijt zie je Rotterdam langzaam ontwaken. Blijven slapen? Ook dat is mogelijk in een van de romantische suites samen met je date. Kijk voor meer informatie op www.euromast.nl

Splashtours - Varen door Rotterdam

Splashtours biedt een 'anders-dan-anders' stadstour door Rotterdam. Een tour in deze unieke amfibiebus is een onvergetelijke ervaring! In zestig minuten rijd je eerst langs de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de 'splash'... de bus duikt ineens de Maas in! Gaat dat goed? Ja hoor, want de bus is tegelijkertijd een boot, die verder over het water langs de hotspots van de stad vaart! De zorgvuldig uitgestippelde route van Splashtours voert langs het beste en mooiste van Rotterdam. Onderweg ontdek je allerlei leuke weetjes over de stad, zoals de typisch Rotterdamse bijnamen voor bekende gebouwen. Bekijk de Splashtours route.

Witte de With Center for Contemporary Art

Tentoonstellingen van hedendaagse kunstenaars, kunstopdrachten, bijzondere projecten: Witte de With Center for Contemporary Art timmert al decennia aan de weg met moderne kunst. Binnenstappen in het monumentale pand van Witte de With is als het binnentreden van een andere wereld. Hier dwaal je rond in grote, witte ruimtes waar de kunstwerken alle aandacht krijgen. Wat je ziet prikkelt en verrast. Hier is niets wat het op het eerste gezicht lijkt. Een plek waar je de wereld even op een andere manier te zien krijgt, via de denkwereld van de kunstenaar.

De exposities wisselen regelmatig, zodat er altijd wel iets nieuws te zien is.

Après Skihut restaurant en feesten

Kom lunchen, dineren en ga daarna uit je dak. Het is allemaal mogelijk bij de Àpres Skihut. De Skihut staat al jaren bekend als hét feestcafé van Rotterdam. Geniet hier bijvoorbeeld van een heerlijk diner in vakantiesfeer, zoals een varkenshaasje of een lekkere kipfilet 'Skihut'. Gooi daarna de voetjes van de vloer!

Sijf

Wil je je nieuwe liefde niet over de vloer, maar wil je wel een huiskamergevoel, dan ben je bij Sijf aan het juiste adres. Een bruine kroeg met piepkleine tafeltjes en dito stoeltjes (zowel binnen als buiten op het terras) geeft goede reden om lekker dicht bij elkaar te gaan zitten. Proef een van de dertig verschillende biertjes, fijn te combineren met wat sommigen de beste bittergarnituur van Rotterdam noemen.

Oude Binnenweg 115
3012 JB Rotterdam
www.sijf.nl 

Strandclub Zwoel

Wat is er nu romantischer dan zonsondergang aan het strand? Gelukkig hoort ook Hoek van Holland bij Rotterdam. Bij Zwoel kun je optimaal genieten van het échte strandgevoel, deel een schaal oesters (een vermeend afrodisiacum) met een fles witte wijn. En als de date nu echt perfect verloopt, kun je bij Zwoel uiteindelijk ook nog terecht voor een strandbruiloft. 

Dudok

De (meeste) gays onder ons kennen altijd de leukste spots. Volgens www.liveliketom.com is Dudok dé plek voor gays om te meeten, eten en daten. Dudok is een vertrouwde naam in Rotterdam, van de Dudok-appeltaart bijvoorbeeld met een dot slagroom, maar ook voor andere bistro-happen zoals club sandwiches en kroketten met brood kun je hier terecht. Of deel samen een pannetje mosselen.

Meent 88
3011 JP Rotterdam
www.dudok.nl

Happy dating!

Terug naar overzicht