Daten in Leeuwarden

Dating Leeuwarden, Leeuwarden is een stad in het noorden van Nederland en de hoofdstad van de provincie Friesland.

Dating Leeuwarden


Leeuwarden is een stad in het noorden van Nederland en de hoofdstad van de provincie Friesland, de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Leeuwarden en een van de oudste steden van Noord-Nederland. Belangrijke sectoren in de stad zijn de financiële en zakelijke dienstverlening, de overheid en de non-profitsector.

Datingsite voor 4match in Leeuwarden

Nu gratis inschrijven!

Dating Leeuwarden


Kartbaan Leeuwarden

Kom karten bij Kartbaan in Leeuwarden! Op het indoorcircuit van ruim 300 meter lengte krijg je een echt Formule 1-gevoel! Naast karten kun je hier lasergamen, lasersquashen, karaoke en sumoworstelen.

Zin in een adrenalinekick? Kartbaan Leeuwarden is een ideaal uitje voor een kinderfeestje, familiedag, date, vrijgezellenfeest en bedrijfsuitje. Kinderen vanaf tweeënhalf jaar kunnen al meerijden in de Duokart, dus het is hier leuk voor de hele familie. Na de activiteiten sluit je de dag af in het restaurant met een heerlijk menu.

Kartbaan Leeuwarden in Leeuwarden leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 18,50 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Dating Leeuwarden en zijn bijzondere bezienswaardigheden

Fries Verzetsmuseum

Het Verzetsmuseum is enige tijd geleden geheel vernieuwd. Op de tweede verdieping van het Fries Museum zijn acht persoonlijke verhalen van Friezen te lezen. Hoe werd de Tweede Wereldoorlog in deze provincie beleefd? Het museum vertelt het verhaal en beheert een collectie van ruim 100.000 ojbjecten.

Fries Verzetsmuseum in Leeuwarden leent zich ook goed voor een schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Nog meer bezienswaardigheden van Dating Leeuwarden

Elfstedenpad

Trek je beste wandelschoenen maar uit de kast, want het wandelpad der wandelpaden wacht op je in Friesland. In een minder koude winter of zelfs zomer kun je de Elfstedentocht ook maken, namelijk lopend over het Elfstedenpad. Begin bij de Elfstedenhal in Leeuwarden en eindig hier 283 kilometer later ook weer. Onderweg ontdek je mooie Friese steden zoals Franeker, Sneek en Dokkum. Lijkt de hele route je wat te lang? Loop dan een van de 46 mooie etappes.

Elfstedenpad in Leeuwarden leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen of vrienden weekend.

Ben je goed genoeg geïnformeerd over Daten in Leeuwarden ?

Wist u dat 4Match datingsite ook actief is in de volgende gemeente's, klik hiervoor op een van de onderstaande links:

Terug naar overzicht