Daten in Gelderland

Is die 4Match date in real life de moeite waard? En is die man of vrouw op de profielfoto in het volle daglicht nog steeds zo knap? Er is maar één manier om erachter te komen: daten! Maar wat ga je doen tijdens de (eerste) date? Wij hebben de leukste tips voor je verzameld.

Nu gratis inschrijven!

Dagje naar Elburg

Prachtig gelegen aan de randmeren ligt één van Nederlands meest bezienswaardige oude stadjes: Elburg; een stad met een grote monumentendichtheid, sfeervolle horecagelegenheden en diverse toeristische ondernemers. Vroeger was het zelfs een welvarende Hanzestad. Elburg is niet alleen dè perfecte plek voor watersportliefhebbers, fietsers en wandelaars maar ook voor een perfecte date!

Museum Paleis Het Loo

Sinds 1984 is (voormalig Koninklijk) Paleis Het Loo een museum. De ingerichte kamers en zalen van het paleis tonen hoe de Oranjes er 300 jaar lang woonden en werkten. De baroktuinen zijn symmetrisch aangelegd naar 17e eeuws voorbeeld en uniek in Nederland! Op het Stallenplein vindt u de stallen & koetshuizen die gebouwd zijn in opdracht van Koningin Wilhelmina (1880-1962).

Nijmeegse Vierdaagse

De Vierdaagse is een meerdaagse wandelprestatietocht waaraan jaarlijks tienduizenden wandelaars deelnemen. Vanuit heel de wereld komen zij naar Nijmegen om vier dagen te wandelen in de Waalstad en haar prachtige, bosrijke omgeving. Na vier dagen wandelen wacht de wandelaar een glorieuze intocht over de Via Gladiola om daarna het welverdiende Vierdaagsekruis in ontvangst te nemen.
Heb je hem echter eenmaal uitgelopen, dan koesteren jullie samen een prachtige herinnering! Vier dagen daten, dat is écht speciaal.

De Veluwe

De Veluwe is ideaal voor een date. De Veluwe kent namelijk vele wandelroutes in een prachtige omgeving, deze landstreek in Gelderland behoort tot een van de mooiste natuurgebieden van Nederland en meet tot wel 1000 km². Jullie hebben dus keuze uit ontelbaar veel wandel- en fietsroutes! Hebben jullie na een ontspannen dag geen zin meer om naar huis te gaan.

Het ervaringsmuseum over zien en niet zien

Het is natuurlijk geen blind date, maar zo ervaart men het wel.
Hoe is het om blind of slechtziend te zijn? Daar kun je over lezen, een ervaringsdeskundige je erover laten vertellen, maar in het muZIEum ervaar je het zelf! Ga mee op pad in een wereld waar horen, ruiken, voelen en proeven opeens een veel grotere rol spelen dan je gewend bent. Juist dit maakt het muZIEum een unieke belevenis. De gids die je rondleidt is blind of slechtziend en vertelt uit eigen ervaring. Na je bezoek aan het muZIEum zie je de wereld ineens door heel andere ogen.

Als Hollywood koppel... vastgelegd op het zwart-witte doek!

Stap samen in de wereld van Hollywood!

U wordt omgetoverd tot een echt klassiek Hollywood stel. Door gebruik van kleding en accessoires uit die tijd zoals hoeden, pruiken, sieraden en sigarettenpijpjes, krijgt u een echte glamour uitstraling. Onder het genot van een hapje en een drankje in stijl, wordt u gestyled en opgemaakt. De fotostudio is gevestigd in een prachtig pand uit 1880, met een bomvolle verkleedzolder waar de mooiste outfits en accessoires te vinden zijn.

Stap samen in de schoenen van beroemde Hollywoodstellen, zoals Marilyn Monroe & Joe DiMaggio of Humphrey Bogart & Ingrid Bergmann. Maar natuurlijk kunt u ook als uzelf op de foto, volledig in 'old Hollywood' stijl. Van de 40 foto's waar u samen op staat mag u twee foto's uitkiezen. Deze foto's worden uitgewerkt tot zwart/wit portret op A2 formaat. U ontvangt deze digitaal. Na de shoot krijgt u nog een klein cadeautje mee als aandenken.

Retro Fotostudio

Terug naar overzicht