Daten in Friesland

Je hebt een leuke date leren kennen en jullie willen elkaar graag ontmoeten, je date komt uit Friesland en om jou te helpen met de planning van een leuke date in Friesland. Als extraatje hebben wij ook nog een paar ideeën voor de perfecte date in Friesland op een rijtje gezet!

Nu gratis inschrijven!

Sneek

In Sneek hoeft u zich nooit te vervelen. Het hele jaar door zijn er in de binnenstad verschillende evenementen voor jong en oud. Zoals muziekoptredens op de Markstraat, de 4mijl van Sneek, Springkussen Elfstedentocht en Cultuur Festival Ut Sneek. Het is ook één van die oude steden waar u gezellig kunt shoppen. Eén van de meest bekende evenementen van Sneek is natuurlijk de Sneekweek. De eerste zaterdag in augustus start op het Sneekermeer één van de grootste zeilwedstrijden op Europese binnenwater.

Ontdek Leeuwarden

Leeuwarden is de stad van honderd namen. Leeuwarden, Liwwadden, Leewadden, Ljouwert, Luwt, Lintwarde: het is het ideale uitgangspunt voor onvergetelijke reis door Friesland. Met een centrum dat nu nog het best bewaarde geheim van Nederland is, met een toren die schever staat dan het bouwwerk in Pisa en bijzondere mensen die zich de pis niet lauw laten maken maar altijd in zijn voor een babbel en een biertje.

Waddeneilanden

Het is er heerlijk om te wonen. Je kan er met je date genieten van rust en de schoonheid van de natuur. Als je je er eenmaal je hart aan verloren hebt, wil je er niet meer weg. Ik heb het natuurlijk over de Waddeneilanden: Ameland, Schiermonnikoog, Vlieland en Terschelling.
Dus hoe cool is het om te daten op een van deze eilanden! Jullie zullen op dit ongerepte stukje van Nederland alle privacy van de wereld hebben.. Met andere woorden, romantiek op en top.

Terug naar overzicht