Daten in Flevoland

Waar vroeger de Zuiderzee was, is nu Flevoland. Flevoland is de jongste provincie van Nederland waar je moet zijn als je toe bent aan rust. De vraag is alleen, hoe kom je in contact met leuke singles in Flevoland? Een van de manieren om singles te ontmoeten is via een datingsite.

Wij hebbben wat ideeën voor een leuke date na contact op datingsite 4Match voor je op een rijtje gezet.

Nu gratis inschrijven!

Aviodrome in Lelystad

Het lucht- en ruimtevaartmuseum Aviodroom is gevestigd op de luchthaven van Lelystad. Heeft jouw date op een datingsite aangegeven dat hij of zij groot fan is van vliegtuigen, dan zit je hier helemaal goed! Er is een hoop te doen, zoals leren vliegen in een vluchtsimulator, meer dan 100 vliegtuigen van binnen bekijken (ja, zelfs de cockpit van een Boeing 747) of een echte vlucht boven Aviodrome maken. Daten in Aviodrome is leerzaam, gezellig en origineel!

Bataviawerf in Lelystad

Ook een date op de Bataviawerf is speciaal! De Bataviawerf haalt geschiedenis weer boven water. Het is een scheepswerf waar het schip ‘de Batavia’ is gereconstrueerd, een schip van de Gouden eeuw dat een grote rol heeft gespeeld in onze geschiedenis op zee. Je kan een rondleiding krijgen over de werf of op het schip, maar je kan ook zelf op ontdekkingstocht gaan.
Mocht je daar dan toch in de buurt zijn neem dan een bezoekje aan Batavia Stad Fashion Outlet is een premium outlet centre, gevestigd in Lelystad op slechts 40 minuten van Amsterdam en opende in 2001 als eerste outlet in Nederland haar deuren. Na de opening van een derde uitbreiding in mei 2017, telt het centre inmiddels 150 winkels van internationale modemerken.

Spectaculair om te bezoeken is de Tulpenfestival

De tulpenvelden zijn een lust voor het oog!

Met ruim 2.000 hectare bollenvelden is Noordoostpolder één van de grootste bloembollengebieden van Nederland. De vele kleurrijke tulpenvelden in het voorjaar zijn een lust voor het oog en spectaculair om te bezoeken. De enorme tulpenvelden is met al haar kleuren een romantisch gezicht en zorgt voor het ultieme lentegevoel. Als afsluiter een bosje tulpen plukken voor je date in de Tulpenpluktuin. Zo kun jij de mooie herinnering van deze dag mee naar huis nemen!

Zeilen op het IJsselmeer

Daten op het water is altijd een goed idee. Aan touwen trekken en relaxen op een bootje, terwijl het briesje door je haar waait. Ontspanning op en top! Zeilen op het IJsselmeer is een goede manier om elkaar te leren kennen. Nu maar hopen dat jij een gezellige date te pakken hebt, je bent voorlopig nog niet aan de kant..

Lowlands in Biddinghuizen

Lowlands wordt georganiseerd op het festivalterrein bij Walibi in Biddinghuizen, waar het iedere zomer weer een spektakel is. Op Lowlands kun je drie dagen genieten van verschillende muziekgenres, van rock tot pop en van pop tot dance. Er zijn 8 verschillende podia en tenten waar jij de shows kan aanschouwen. Ook zijn er naast de muziekpodia nog vier culturele podia aanwezig. Samen naar Lowlands is een date om nooit meer te vergeten.

Terug naar overzicht