Daten in Druten

Druten ligt in het veel bezongen Land van Maas en Waal. De rivieren hebben dit gebied gevormd en karakter gegeven. Slingerende dijken, wielen, natuurrijke uiterwaarden en vruchtbare boomgaarden vormen het decor. Dit maakt dat het Land van Maas en Waal bij veel wandelaars en fietsers favoriet is. 

Nu gratis inschrijven!

Boerderij ‘t Uiversnest

Op vakantie zijn en toch gezellig thuiskomen?! Dan bent u bij ons op het juiste adres! Na een hartelijk ontvangst heten wij u welkom in onze groepsaccommodatie ‘De Hooischuur’. Zodra u binnenstapt voelt u de warmte en valt u van de ene verbazing in de andere. Ja, dit alles is helemaal van u tijdens dit weekend!

De accommodatie is geschikt voor mindervaliden en is tevens voorzien van een tv en natuurlijk wifi. Beneden treft u naast de riante zithoek, een open keuken en de eet/verblijfsruimte. Het sanitair bevindt zich in een apart gedeelte. Boven bevinden zich naast de twee slaapzalen ook de 2-persoons slaapkamers. Dit maakt deze accommodatie geschikt voor elke groep/familie! http://www.uiversnest.nl/

Landwinkel de Zandroos

Landwinkel de Zandroos is circa 1950 door opa van der Zandt en oma van Roosmalen opgericht, zo ontstond de Zandroos. Vele jaren werden er appels en peren geteeld.

In 2000 hebben wij, Chris en Christel, een deel van het fruitbedrijf overgenomen. Vanaf dat moment staat de Zandroos voor diversiteit (aan fruit), creativiteit en natuurlijk de kwaliteit zoals voorheen. Het hele jaar door is er wat te beleven bij de Zandroos. Prachtige bloesem in het voorjaar, kersen en aardbeien in de zomer. Zelf appels plukken in de herfst en kerst winkelen vanaf half november. Voor vers fruit, leuke cadeautjes, smullen van zelfgebakken taart, een lunch of een High Tea bij Catootje, kunt u het hele jaar terecht. 

We nodigen u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen in onze streekwinkel en lunchcafé en te genieten van alles wat we te bieden hebben.

Bij Jes

Bij Jes Chocolaterie in Druten kun je terecht voor ambachtelijke, (h)eerlijke kwalitatief hoogwaardige chocolade. Wil je echt indruk maken? Bij Jes kunnen wij jouw boodschap vertalen in chocolade. Je kunt bij ons terecht voor diverse thema-en relatiegeschenken maar ook voor gepersonaliseerde chocolade. Ook voor een heerlijk kopje koffie, (losse) thee en gebak is Bij Jes het juiste adres! We zien u graag op de Hogestraat 69-03 in Druten.

Terug naar overzicht