Daten in Dronten

Het landschap van Dronten tekent zich af, in het midden van Nederland. Omtrokken door een 60km lange kustlijn. Aan deze ‘oostkust’ liggen de dorpen van Dronten.

Nu gratis inschrijven!

Ski-inn Dronten

Op een indoor rolpiste kun je eindeloos je techniek oefenen, zonder dat je opnieuw met de lift naar boven hoeft. De baan rolt onder de skiër door. Dat scheelt veel tijd, waardoor er meer kilometers kunnen worden afgelegd.

Ski-inn in Dronten heeft zo'n baan. Het geeft net niet helemaal het gevoel van echt skiën, maar is wel ideaal om te oefenen voor een wintersportvakantie. De baan is ook te huur voor kinderfeestjes en scholen.

Avontura Dronten, speelparadijs voor avonturiers

Bij binnenspeeltuin Avontura Dronten is voor alle kinderen iets leuks te doen. Elk plein heeft zijn eigen thema en leeftijdsgroep. Ook voor de allerkleinsten is er een speciaal plein waar ze veilig kunnen spelen, springen en klimmen. Het hele gezin kan mee: ouders en grootouders genieten vanaf het grote terras van al die spelende kinderen. Ook leuk: volwassenen hebben gratis toegang tot de speeltuin. Als papa of mama zich vervelen, kunnen ze een balletje slaan of gooien, want Avontura zit in hetzelfde pand als Bowling- en squash-centrum Flevopark.

Okke en Pi horen bij Avontura. Zij spelen met je mee en halen allerlei kattenkwaad uit. Avontura heeft allerlei activiteiten en spellen die je nergens anders vindt. Bijvoorbeeld de Speelcaravans waar je in kunt spelen, de Funshooter Zone waar je interactieve spellen speelt of de rodelbaan waar je met een slee vanaf glijdt. Hier liggen de avonturen voor het oprapen!

Walibi Holland: een zakelijke belevenis

Attractiepark Walibi Holland is een locatie waar uw zakelijke evenement een sensationeel tintje krijgt. Maak een ritje in de achtbaan als onderbreking van de vergadering of leg een parcours af van diverse attracties, om zo te werken aan de teamspirit.

Ook voor een congres, seminar, personeelsfeest of relatiedag zijn er vele mogelijkheden. Het park beschikt over verschillende zalen die naar eigen smaak ingericht kunnen worden en over mooie buitenlocaties zoals de Firepit. Dit is een industrieel plein met een groot kampvuur in het midden, goed te combineren met het huren van het Haunted House Jefferson Manor of Campsite of Carnage. Het is maar één van de vele mogelijkheden! Walibi denkt graag mee over de invulling van het evenement en haalt alles uit de kast op het gebied van ontvangst, lunch en diner. Ook overnachten is mogelijk in vakantiepark Walibi Village.

Terug naar overzicht