Daten in Drenthe

 

Nu gratis inschrijven!

Beleef de Grote stille natte heide van Drenthe.

In Zuidwest-Drenthe ligt een bijzonder natuurgebied: Nationaal Park Dwingelderveld. Het Nationaal Park is het grootste aaneengesloten natte heidegebied van West-Europa. Er zijn maar liefst 2 schaapskudden met herder die de heide in conditie houden. In dit park kunnen jullie na al dat chatten elkaar op een ontspannen manier nog beter leren kennen. Wie weet leidt het tot een vervolgdate..

Leukste uitje in Drenthe.

Maak je dag eens anders dan anders, doe een klimtuigje om, laat jezelf zekeren en klim omhoog, de boom in. Een moment later vlieg je als een ware Tarzan aan een katrol weer naar beneden. Drenthe is een fantastisch klimparadijs. Via touwen en houten slingerpaden loop je tussen de toppen van die bomen door. Maak het mee in één van de klimparken die Drenthe rijk is. Dan is Outdoor Klimpark in Grolloo een heel erg cool idee voor een date.

TT Circuit in Assen

Ben jij tijdens het chatten op een datingsite er achter gekomen dat jouw nieuwe date wel houdt van een beetje snelheid, dan is de TT in Assen dé perfecte date. De TT (Tourist Trophy) Assen is een jaarlijkse motorrrace die ieder laatste weekend van juni gehouden wordt op het Circuit van Drenthe in Assen. Schreeuwende enthousiaste mensen, bier in overvloed, motoren die zo hard als het maar kan langs sjeesen..
Een ding is zeker: de TT is Assen is een date om nooit meer te vergeten! Tijdens de TT is toegankelijk meerdaags festival in het centrum van Assen. De tofste bands en meest uiteenlopende acts uit binnen- en buitenland staan op de verschillende podia. Uiteraard ontbreekt ook motorvermaak niet in de programmering. De binnenstad van Assen wordt tijdens het festival op z’n kop gezet door zo’n 200.000 bezoekers. Het TT Festival is dé perfecte mix van muziek, ronkende motoren en de geur van brandend rubber! Kortom geniet van deze dagen met je nieuwe date.

Overnachten in een verborgen huis!

Ontdek het verborgen huis en overnacht ondergronds in alle luxe!

Midden in de bossen van Drenthe ligt het "Hidden House". Het huis ligt aan de rand van het natuurgebied 't Holtingerveld. Het gebied leent zich voor prachtige wandel- en fietstochten. U wordt vriendelijk ontvangen met een welkomstpakketje. In dit pakket vindt u onder andere Drentse honing, sap, een flesje wijn en zoutjes.

Het "Hidden House" ziet er van de buitenkant uit als een vervallen plaggenhut, maar schijn bedriegt! Een wenteltrap brengt u naar beneden in een wereld met alle comfort. U verblijft in een modern huis met een ruime living, een keuken, twee slaapkamers met royale boxsprings, een badkamer en buiten een heerlijk terras voorzien van een loungeset.

In het huis bevindt zich zelfs een privé bioscoop. Voor een romantisch avondje samen neemt u dus uw eigen films mee. 's Ochtends kunt u goed wakker worden tijdens het ontbijt met een lekker kopje koffie.

 

Terug naar overzicht