Daten in Dongen

De naam 'Dongen' is ontstaan uit 'Donk-Aa'. Een donk is een zandige ophoping in een moerassig gebied. ... Ten oosten van rivier de Donge richtte in 1287 dezelfde Willem de afzonderlijke heerlijkheid Dongen op. Beide delen van Dongen kwamen in de daaropvolgende eeuw in handen van Willem van Duvenvoorde.

Nu gratis inschrijven!

Escape Diner in Dongen – Spanning en plezier aan tafel!

Wat ga je doen

Jullie worden ontvangen door onze enthousiaste Escape Expert en worden per team met enkele tafelgenoten met handboeien aan elkaar vastgeketend. Welk team kraakt de codes van de cijfersloten en heeft als eerste alle handen weer vrij? Wie herkent vervolgens de hints in de diverse quizvragen, wie lukt het de cryptex te openen en welk team verzamelt de meeste sleutels?

In de finale krijgen jullie kort de tijd om de kluis te openen, elk team maakt nog kans! Welk team is het snelst en gaat ervandoor met de winst én de prachtige Trofee?

Elke tafel heeft een eigen camera om de hele avond vast te leggen! Uiteraard krijgen jullie alle foto’s mee op een USB Stick.

Hoe ziet zo’n dag eruit?*

17.00 - 17.30 Ontvangst met indeling teams en uitleg programma
17.30 - 18.15 Eerste ronde Escape Diner
18.15 - 18.45 Tijd voor het voorgerecht
18.45 - 19.45 Tweede ronde Escape Diner
19.45 - 20.30 Tijd voor het hoofdgerecht
20.30 - 21.15 Finalespel
21.15 - 22.00 Nagerecht en einde programma

Recreatieboerderij en camping Pukkemuk

Op recreatieboerderij Pukkemuk is het zeven dagen per week oergezellig. Beleef sprookjesachtige avonturen in het boerensprookjesbos. Hier wonen boer Teun en het schaap Wollie samen met vele anderen, die laten zien hoe het boerenleven er vroeger uitzag. Of knuffel met de dieren in op de boerderij. Bij lekker weer is het nieuwe watersplashtoestel heerlijk verfrissend. Is het even wat minder buiten, geen probleem! Ook binnen zijn er allerlei speeltoestellen. Samen met je ouders iets ondernemen? Maak een huifkartocht door het Brabantse landschap. Na afloop staan er heerlijke boerenpannenkoeken op het menu. Bij Pukkemuk zijn vele verschillende groepsuitjes mogelijk, bijvoorbeeld voor senioren, families, schoolklassen en mensen met een beperking.

Terug naar overzicht