Daten in Castricum

In Castricum vind je misschien wel het stilste strand van Noord-Holland. ... ligbedden en van een snelle hap tot een uitgebreid diner: hier is altijd wat te doen.

Nu gratis inschrijven!

Castricum voor liefhebbers
Gemoedelijk, divers, groen en open: dat is het dorp Castricum! Het heeft een eigen NS-station, ligt vlak naast Bakkum en heeft veel te bieden: een overdekt winkelcentrum, een bioscoop, een gezellig centrum met een ruime keuze aan winkels, restaurants en terrasjes.

Uitvalsbasis
Castricum biedt een goede uitvalsbasis om te wandelen of een fietstocht te maken. Het strand en de duinen zijn op korte afstand te bereiken. Veel wandel- en fietsroutes vind je hier.

Rijke historie vol onontdekte schatten
Castricum heeft een rijke historie vol met onontdekte schatten. Met het historisch natuurgebied het Oer-IJ en Huis van Hilde heeft Castricum een bijzondere archeologische geschiedenis te pakken.

Ook in de duinen en op het strand zijn schitterende vergezichten en verhalen te vinden zoals de oude opslagbunker, waar ten tijde van de Tweede Wereldoorlog het schilderij 'de Nachtwacht' lag opgeslagen.

Terug naar overzicht