Daten in Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel, vaak ook kortweg Capelle genoemd, is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, gelegen aan de Hollandse IJssel

Nu gratis inschrijven!

Isala Theater

Het Isala Theater is een theater in Capelle aan den IJssel dat een uitgebreid programma aanbiedt. Van cabaret tot muziek en van toneel tot jongerenprogramma's. Voor iedereen is hier wat wils.
Diverse genres passeren de revue in dit theater. Daarnaast zijn hier ook een aantal films te zien voor slechts zeven euro per kaartje. Musicals, shows en ook dans worden in dit mooie theater vertoont.

Skatefever

Je komt ze op straat niet meer tegen, maar bij Skatefever draaien bezoekers er de mooiste rondjes op: rollerskates. Geen rollerskates meer in bezit? Huur er een paar! Op verschillende dagen is het vrij rolschaatsen om de vaardigheid weer onder de knie te krijgen. Maar de discoavonden met DJ zijn toch het leukst! Bind die skates maar onder en zwier de mooiste rondjes over de baan. Skatefever verzorgt ook rolschaatslessen en workshops cupcakes of een disco lamp maken.

Terug naar overzicht