Daten in Brunssum

Daten in Brunssum

Genieten van het leven in het groene hart van Zuid-Limburg. In een knus stadje met 28.000 inwoners en talloze mogelijkheden om te genieten van je vrije tijd.

Nu gratis inschrijven!

Golfclub Brunssummerheide

Golfclub Brunssummerheide, opgericht in 1985, ligt tussen de Brunssummerheide en de Schinveldse bossen. Er ligt een 45-holesgolfbaan, uniek in Nederland. De baan is geschikt voor beginnende en ervaren golfers en ook voor mindervaliden. Golfliefhebbers van verschillende nationaliteiten komen naar Brunssummerheide om de uitdaging aan te gaan. Oude percelen met naaldbomen, afgewisseld met jonge dennen, loofbossen, vennetjes en grote waterpartijen op verrassende hoogtes, geven de golfbaan een heel bijzonder karakter. De baan is voorzien van sproeikoppen en daardoor in de meeste omstandigheden uitstekend bespeelbaar.

Sauna Hoen

Bezoekers voelen zich zo fris als een hoentje na een bezoek aan Sauna Hoen. Bij deze sauna genieten bezoekers van verschillende soorten sauna's en diverse baden.

Door het karakteristieke pand ervaren bezoekers direct bij aankomst de ontspannen Limburgse sfeer.
Sauna Hoen heeft verschillende soorten binnen- en buitensauna?s. De binnensauna'?s, waaronder een infraroodsauna en een Finse sauna zijn gesitueerd op één van de sfeervolle saunapleinen. De buitensauna heeft een prachtig uitzicht over de karakteristieke saunatuin en de omgeving. In het saunacomplex is een ruime whirlpool, verwarmd zwembad en stoombad te vinden. Bovendien kunnen bezoekers deelnemen aan de opgietingen en mag er onbeperkt gebruik gemaakt worden van scrubzout, showercream en shampoo.

Terug naar overzicht