Daten in Boxtel

Daten in Boxtel

Boxmeer kent een lange en rijke historie. Als heerlijkheid was het vroeger eeuwenlang een vrijwel zelfstandig staatje. Oude gebouwen herinneren nog aan die tijd. Nu is Boxmeer de centrumplaats van de gemeente, met een uitgebreid winkelcentrum en veel industriële bedrijvigheid met daaromheen karakteristieke natuurgebieden zoals de Maasheggen en vele boeiende bezienswaardigheden.

Nu gratis inschrijven!

De Heerlijkheid

De Heerlijkheid is het restaurant van de ambitieuze jonge chef Martijn ten Brinke. Zijn keuken maakt gebruik van pure en eerlijke (streek)producten en hij serveert originele gerechten met een Franse inslag, waarbij de kwaliteit natuurlijk voorop staat.

De Heerlijkheid voert overigens ook altijd een uniek en onweerstaanbaar vegetarisch menu en voor iedere uitzondering of dieet wordt graag een culinaire oplossing gevonden.

De sommelier kiest zorgvuldig wijnen bij de gerechten en het restaurant heeft een uitgebreide wijnkaart van verschillende gerenommeerde wijnhuizen, dus je bent altijd verzekerd van een goed glas naast je bord. Laat je adviseren en geniet van deze topper in Boxmeer samen met je date!

De Weijer Boxmeer

Cultureel Centrum de Weijer is gelegen in een prachtig historisch pand midden in het centrum. Het is het culturele hart van Boxmeer. Hier kun je genieten van de mooiste theater, film, muziek en exposities.

Cultureel Centrum de Weijer stimuleert kunst, cultuur, welzijn en samenwerking. Het prachtige pand is omgeven door een park en een gracht. De sfeervolle omgeving en inrichting maken iedere bezoek helemaal af.

Terug naar overzicht