Daten in Borsele

De kernkwaliteit van Borsele is de diversiteit van het fraaie landschap. Dit is de reden dat het landschap, de natuur en alles wat zich binnen het gebied aan kernen, attracties en voorzieningen bevindt, wordt gepositioneerd als één geheel: het Landschapspark Borsele

Nu gratis inschrijven!

Landschapspark Borsele, is hét landschapspark van Zeeland.

Dit is het gebied bij uitstek waar u kunt ontspannen in een groene en relaxte omgeving. Hier vindt u vele mooie plekjes die het bezoeken meer dan waard zijn. Wij verrassen u graag met onze unieke omgeving, de vele verschillende dorpskernen en de verhalen over het ontstaan van de polders. In onze regio is het Bevelands dialect nog vaak de voertaal. Kom langs en ervaar dat onze geschiedenis nog springlevend is.

Al wandelend of fietsend kunt u de schoonheid van Landschapspark Borsele het beste zelf ervaren.

Plan ook eens dagje uit bij één van onze leuke en interessante dagattracties zoals de Tropical Zoo, de Stoomtrein Goes-Borsele of het Bevrijdingsmuseum. Of kijk op de agenda en bezoek één van de vele evenementen en activiteiten. U bent uiteraard meer dan welkom om langer te blijven en bij ons in Borsele te blijven slapen.

 

Terug naar overzicht