Daten in Bernisse

Daten in Bernisse

De thuisbasis van Bernisse is het restaurant en het eiland bij De Pannekoekenbakker Zuidland en is gelegen aan de Stompaardse plas en de Bernisse bij Zuidland, op 10 minuten rijden van de A15 en rotterdam. Een heerlijke plek voor een date, familiefeest of teamdag met uw bedrijf of organisatie.

Nu gratis inschrijven!

Beachclub Twins

Beach club TWINS staat bekend om de gezellige ongedwongen sfeer. Naast het heerlijk vertoeven aan het strand, kunt u genieten met familie, vrienden of collega’s, in combinatie met ontbijt, lunch of diner van de fantastische keuken van TWINS

Zo..de keuken is geintroduceerd. U komt natuurlijk niet alleen voor het eten. Op deze prachtige locatie in Scheveningen bieden wij een gevarieerd aanbod van activiteiten aan. Van team work en workshops tot outdoor oefeningen en team building games. U kunt bij ons zelf bepalen hoe u de dag wilt vullen.

Hitland

In het Hitlandgebied zijn vele vormen van recreatie mogelijk, zoals bijvoorbeeld diverse workshops en outdoor oefeningen rondom Nieuwerkerk aan den IJssel: wandelen, fietsen, skeeleren, vissen, paardrijden, golfen, kanoën, schaatsen en kamperen.

In Hitland zijn uitstekende wandelpaden aangelegd, die toegang geven tot het hele gebied. De paden lopen dwars door de bossen, de weilanden en het water zodat u optimaal kunt genieten van de natuur.

Op deze prachtige locatie bieden wij een gevarieerd aanbod van activiteiten aan. Van team work en outdoor activiteiten tot workshops en uitjes in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Terug naar overzicht