Daten in Baarn

Daten in Baarn bij Kasteel Groeneveld

“Aangekomen met je date in Baarn, zuigen we onze longen vol met de frisse geur van de knoestige eiken, de oude beuken en de statige dennen uit het aangrenzende Baarnse Bos. Gaan we vandaag voor cultuur of natuur, te voet of met de fiets?

Nu gratis inschrijven!

Paleis Soestdijk

Van monarchie naar magie In de 21e eeuw zet Paleis Soestdijk de stap van monarchie naar magie. Van gesloten naar open. Van exclusief naar excellent. Van monofunctioneel naar multifunctioneel.

Tegen het decor van een roemrijk verleden krijgt Paleis Soestdijk een nieuwe rol als dé landingsplek voor de Nederlandse industrie en innovatie. Paleis Soestdijk als onafhankelijk podium en platform waar iedereen kan zien en beleven wat Nederland bedenkt, maakt en exporteert. Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen tonen hier hun oplossingen voor mondiale vraagstukken onder meer op het gebied van voeding, water, energie en gezondheid.

Op Paleis Soestdijk vieren we de successen en huldigen we rolmodellen van ondernemend Nederland als onderdeel van de Nederlandse identiteit. Ter inspiratie en educatie van jong en oud.

Hier vind je datgene waar ons kleine land groots in is.

Kasteel Groeneveld

Kasteel Groeneveld is een buitenplaats in Baarn, omringd door een prachtig landgoed. Kasteel en landgoed zijn decor voor evenementen zoals het Groeneveldfestival van het goede leven en de Buitenspeelplaats.

Kasteel Groeneveld - buitenplaats voor stad en land - organiseert tentoonstellingen, debatten, evenementen, scholenprogramma's en speurtochten die over natuur en landschap gaan. De omgeving van het Kasteel nodigt je uit voor een mooie wandeling.

Terug naar overzicht