Daten in Assen

Daten in Assen

Staat jullie date gepland, maar wil je iets anders dan een standaard date? Dan hebben wij nog een aantal leuke date-ideeën!

Nu gratis inschrijven!

Assen

De meeste motor liefhebbers noemen de plaats Assen in één adem met de TT Assen. Op het circuit van Assen worden jaarlijks de snelste motorraces van ons land gehouden. De eerste race in Assen werd in 1925 gereden. Alleen was dit niet op het circuit, maar langs de dorpjes over klinkerwegen. Het huidige circuit is geopend in 1955. http://www.ttcircuit.com/

Bonte Wever

De Bonte Wever in Assen is geen standaard hotel. Behalve heerlijke bedden en lekker eten staat de hotelgast hier nog veel meer te wachten. Kom tot rust in de sauna, zwem een paar baantjes in het zwembad en bubbel na in de whirlpool. De Bonte Wever, gelegen aan het eeuwenoude Asserbos, biedt een totaalpakket!

Zwembad en sauna

Het subtropisch zwemparadijs zit vol verrassingen. De wildwaterkreek voert je mee door wilde stromen en de golven in het golfslagbad maken het water een stuk spannender. Voor wat ontspanning staan de sauna's te gloeien en zijn de kruidenbaden gevuld met ontspannende aroma's.

Wat De Bonte Wever extra bijzonder maakt, is de handige all-inclusive formule: één prijs voor een compleet arrangement. Eten, drinken, toegang tot het subtropisch zwem- en saunaparadijs, de fitness, spelactiviteiten en het avondentertainment zijn bij de prijs inbegrepen. De Bonte Wever beschikt ook over een bowlingbaan. Leuke tip voor een gezellig avondje uit!

Terug naar overzicht