Daten in Andijk

Dating Andijk, sta jij open voor dating, schrijf je dan in bij een datingsite en geef aan dat jij op zoek ben naar een leuke date in Andijk.

Dating Andijk

Er mag gesteld worden dat Noord-Holland de perfecte provincie is voor dating. Sta jij open voor dating, schrijf je dan in bij een datingsite en geef aan dat jij op zoek ben naar een leuke date in Andijk.

4Match Datingsite

Nu gratis inschrijven!

Dating Andijk

Aan de dijk

Veilig verscholen achter de brede rug van de Westfriese Omringdijk ligt het IJsselmeerdorp Andijk. Een typisch Westfriese plattelandsgemeenschap, áán de dijk. Het leven draait hier om het water waar de inwoners zich al eeuwenlang zo hartstochtelijk tegen beschermen én waar ze tegelijkertijd handig gebruik van maken.

Wist je dat Andijk de langste dorp van Nederland is.

Nog meer bezienswaardigheden van Dating Andijk

800 bootjes

De Andijkers zorgen goed voor hun bezoekers. Op deze bijzonder mooie plek vind je twee bungalowparken, een camping en de hotelhuisjes van de Restinn. Kom je met je eigen (zeil)boot dan kun je voor anker gaan in de haven met maar liefst achthonderd ligplaatsen! De fietsers komen aan hun trekken in het naastgelegen recreatiegebied de Vooroever met zijn uitgebreide netwerk van fiets- en wandelpaden. En tijdens een druilerige regendag kun je terecht bij het Poldermuseum en het Saet en Cruytmuseum voor wat plaatselijke geschiedenis. Of ga hoedjespassen bij het Hoedenmuseum Zet ‘m op!

Pop aan de dijk

Het dorp barst ieder jaar in juli bijna uit zijn voegen tijdens het Dijkpopfestival. Al meer dan dertig jaar wordt dit populaire festival met meer dan 250 vrijwilligers van de grond getild. Een weekend vol blije gezichten, want de avond voorafgaand aan het festival wordt ‘de Avond van Andijk’ gehouden. Dit is een kinderfeest, reünie voor oud West-Friezen en opwarmer voor het Dijkpop Festival ineen.

Hoedenmuseum "Zet 'm op"

Hoedenfreaks en modeliefhebbers opgelet! Hoeden zie je tegenwoordig weer steeds vaker langskomen in het straatbeeld, maar weet jij hoe een hoed van twintig jaar geleden eruit ziet? In Hoedenmuseum 'Zet 'm op' zijn zo'n vierhonderd hoeden te vinden, maar ook alles wat met de hoed te maken heeft. Leuk voor modeliefhebbers!

Wil Gorter vindt dat de hoed meer aandacht verdient! Jarenlang verzamelde zij hoeden en die zijn nu te bekijken in Hoedenmuseum Zet 'm Op! Een collectie van maar liefst vierhonderd hoeden is in het Andijkse museum te zien. Nog leuker is dat je ook handgemaakte exemplaren kunt kopen: de eigenaresse maakt ze zelf.

Hoedenmuseum "Zet 'm op" in Andijk leent zich ook goed voor een vriendinnendag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Ben je goed genoeg geïnformeerd over Daten in Andijk?

Wist u dat 4Match datingsite ook actief is in de volgende gemeente's, klik hiervoor op een van de onderstaande links:

Terug naar overzicht