Daten in Amstelveen

Genoeg te doen voor een date in Amstelveen, wat zijn de leukste plekjes voor daten in Amstelveen, en omgeving. Dit zijn de allerleukste ideeën voor jou en je date.

Nu gratis inschrijven!

Amstelveen

Wester-Amstel is één van de weinige nog overgebleven buitenplaatsen aan de Amstel en kent een bewogen geschiedenis (zie onder). Het 17e eeuwse buiten bestaat uit een monumentaal huis omgeven door een vrij toegankelijk park met een aantal tuinen, majestueuze lanen en intieme wandelpaden. Wester-Amstel is eigendom van de Stichting Lissone.

Het huis is in gebruik als kantoor bij het Groengebied Amstelland. Een vriendenstichting helpt de tuin te onderhouden en organiseert diverse activiteiten, zoals exposities, huisconcerten, literaire bijeenkomsten en (in de zomer) schilderen voor kinderen. Er is ook mogelijkheid van verhuur en er kan op Wester-Amstel getrouwd worden.

Clara Maria Kaas- & Klompenmakerij

In het polderlandschap ten zuidwesten van Amsterdam staat al 160 jaar een prachtige boerderij. Stap binnen en waan u letterlijk terug in de tijd. De kaasboer laat u zien hoe hij zijn kaas maakt en de klompenmaker maakt klompen waar u bijstaat. Say cheese.

Terug naar overzicht