Daten in Ameland

Ben jij een single uit Ameland en wil jij graag een date met andere leuke mannen of vrouwen uit Ameland of omgeving Friesland? Denk dan eens aan online dating! Online dating is tegenwoordig dé manier om andere singles te ontmoeten.

Nu gratis inschrijven!

Ameland

Op Ameland is natuurlijk altijd wat te zien en te doen, ook voor jou en je date.

Rondvluchten

Vliegen is één van de leukste ervaringen. Maak een rondvlucht met je date, maak eens op een rondvlucht boven Ameland of eigen woonplaats. Terwijl wordt genoten van een fantastisch uitzicht, zal het ontdekken van bekende plekjes in de eigen woonomgeving aan alle passagiers vele enthousiaste reacties ontlokken.

je kunt zelf de route bepalen als deze binnen het tijdsbestek past.

Bijvoorbeeld :

15 minuten Boven Ameland.
30 minuten Terschelling, Schiermonnikoog of Leeuwarden.
45 minuten Lauwersmeergebied, Friesland, of waddenroute.
60 minuten Groningen, Texel of Borkum v.v

Openingstijden vliegveld Ballum Ameland:
Dagelijks van 09:30 tot 19:00 uur

Eco-safari Kooiduinen

De Eco-safari Kooiduinen is een 100% elektrische ontdekkingstocht door het schitterende gebied van de Kooiduinen. Onderweg krijgt u digitale uitleg van de gids. Een spectaculaire tocht door een uniek gebied dat hierdoor ook toegankelijk wordt voor mensen die minder goed ter been zijn. 

De Eco-safari biedt plaats aan maximaal 7 personen.

Kijk in de activiteiten- en excursiekalender of er een ecosafari gepland staat tijdens je verblijf op Ameland of kom langs bij VVV Ameland. 

Beauty & wellness 't Badhuys

Een moment voor jezelf en je date op Ameland..

Ervaar persoonlijke aandacht en een ruime keuze uit diverse heerlijke behandelingen, massages en wellnessproducten. Tijdens de behandelingen werken wij met de merken: Comfort Zone, Secrets en Kama Ayurveda. Een ultieme beleving van schoonheid en spa met de op natuur gebaseerde producten. De behandelingen en producten stimuleren de zintuigen: horen, zien, ruiken en voelen. Alle behandelingen worden met u doorgesproken en naar uw wens toegepast. Door de continue bijscholingen en vernieuwingen kunt u kiezen uit een ruim aanbod. De kwaliteit en ontspanning tijdens de behandelingen staan bij ons voorop. 

't Badhuys is gevestigd in het centrum van Nes. In het voormalige karakteristieke postkantoortje uit 1702.

Terug naar overzicht