Daten in Almere

Als single heb je geluk in Almere de stad zit namelijk vol met andere leuke singles! Een makkelijke manier om met andere singles in contact te komen is via een datingsite.

Nu gratis inschrijven!

Almere

Almere is een jonge stad met een korte, maar zeer bijzondere geschiedenis. De stad, slechts 20 minuten gelegen van Amsterdam, heeft een kustlijn van 42 kilometer, prachtige natuur, indrukwekkende architectuur en vooral veel gezellige evenementen. Ga met je date een heerlijk dagje fietsen langs het beroemde natuurgebied de Oostvaardersplassen of lekker shoppen in Almere Centrum. Combineer dit met een terrasje in de zon en je hebt hét recept voor een perfect dagje uit voor jou en je date.

Wandelen

Wil je gaan wandelen in Almere? In Almere liggen de mooiste wandelroutes. Dwars door woonwijken met moderne architectuur, over paden in groene natuurgebieden of langs uitgestrekte wateren, er is dus voor ieder wat wils! Wij hebben meerdere routes voor jou uitgestippeld van verschillende afstanden. Door deze wandelingen te doen, zal je veel van Almere ontdekken. 

Architectuur

Geïnteresseerd in architectuur? Geef je ogen de kost bij De Citadel, The Wave en Kunstlinie Almere Flevoland. Veel bekende architecten hebben in deze stad hun kunsten laten zien en daar zijn wij erg trots op! Dit zorgt er namelijk voor dat wij jou iets kunnen laten zien. Want deze moderne architectuur is heel bijzonder.

Terug naar overzicht