Daten in Aalsmeer

Op zoek naar leuke date ideeën maar heb je geen idee wat te doen met je lief of tijdens je (eerste) date? Dan ben je hier aan het juiste adres! Datingsite 4Match helpt je hierbij.

 

Nu gratis inschrijven!

Westeinderplassen

De Westeinder Rondvaart vaart met open boten over de Westeinderplassen: een prachtig gebied waar je heerlijk kunt varen, barbecueën en alles ontdekken over de seringenteelt. Vaar mee over de plassen en ontdek meer over Aalsmeer en zijn ontstaan en geniet bovendien van een ontspannen vaartocht.

En dan, op de akkers van 'de Poel' ontdekt iedereen het geheim van de Westeinderplassen. Hier wordt namelijk 95 procent van de wereldproductie aan seringen geteeld! En nog een geheimpje: hier vind je een gezellig, beschut eiland van Westeinder Rondvaart waar je ontspannen kunt barbecueën!

Rondvaarten

Westeinder Rondvaart biedt verschillende rondvaarten aan, met als hoogtepunt in de winter de Seringenexperience met kijkje in de kwekerij. Ook heel interessant is de Palingexperience met als culinair hoogtepunt het verorberen van een Westeinder aal.

Hollands waterlandschap

Midden in de Randstad wacht een oase van stilte, rust en natuurschoon die vroeger niet eens bestond! Verken het stukje waterlandschap van de Oosteinderplassen met de originele houten praam van Aalsmeer Rondvaart. Door de elektrische motor geniet je in alle rust van het prachtige landschap.

Seringen en moerasbos

De schipper voert je mee door de ringvaart van de Haarlemmermeer, door ondiepe slootjes en over fraaie meertjes. Hier vaar je vlak langs Schiphol en zie je van dichtbij vliegtuigen landen en stijgen. Terwijl de gids verhalen vertelt over de omgeving, vaar je het natuurgebied van de Oosteinderplassen in. Je komt langs seringenvelden, door moerasbossen en veengebied en langs een eeuwenoude molen. Dit gebied blijkt een pareltje dat nog niet is ontdekt door het massatoerisme.

Familierondvaart

Combineer deze bijzondere rondvaart met een hapje, drankje, high tea of diner. En neem zeker de kinderen mee, want de familierondvaart is een leuk uitje voor het hele gezin. Kijk bij de verschillende arrangementen voor alle mogelijkheden.

Huur een praam

Reserveer een praam voor een verjaardag, bruiloft, reünie of ander feest. Met de prachtige natuur om je heen kan je dag niet meer stuk. Zowel grote als kleine groepen kunnen terecht bij Aalsmeer Rondvaart. Of vergader een keer midden in de natuur, omgeven door bossen en water! Op de boot is draadloos internet aanwezig.

Ontdek een verborgen stukje Hollands waterlandschap in Aalsmeer leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Terug naar overzicht